Egermand

Despre noi

Produsele Egermand sunt preparate după reţetele culese în anii 1910 de bunicul meu, Bartha Sándor.
El a fost măcelar în comuna Valea Seacă. Pe timp de iarnă principala sa ocupaţie era tăierea şi tranşarea porcului, pregătirea bucatelor din carne de porc. El a transmis experienţa dobândită în acest domeniu urmaşilor săi.
Reţetele după care se prepară mezelurile Egermand sunt inedite, ele cuprind elemente caracteristice bucătăriei maghiare şi celei şvabe. Un alt motiv pentru care acestea sunt speciale este faptul că la Valea Seacă la începutul secolului trecut nu a existat curent electric, în consecinţă sătenii au fost nevoiţi să folosească metode tradiţionale în conservare produselor: condimentarea cu sare, afumare şi prăjire.
Produsele tradiţionale preparate din carnea de porc, pe care le găsiţi în magazinul nostru, au fost cârnaţii uscaţi afumaţi, şunca uscată şi afumată, ciolanul afumat, precum şi toba.
Ca bunii gospodari prelucrăm în întregime animalul sacrificat.
Savoarea produselor noastre se datorează atât modului tradiţional de prelucrare, reţetelor autentice, cât şi calităţii superioare a materialelor prime pe care le folosim.
Animalele din care se vor prepara mezelurile sunt alese cu grijă de către personalul nostru. Lucrăm doar cu fermieri pe care-i cunoaştem şi despre care ştim cu ce hrănesc animalele.

Produsele noastre: crenvuşti, cârnaţi de casă după reţetă din regiunea Baraolt, şuncă de casă, ruladă de porc, caltaboş, sângerete, tobă, diverse sortimente de salam de vară şi de iarnă, parizer, pate de porc, kaizer, slănină, slănină fiartă.

După ce veţi încerca produsele noastre vă asigurăm că veţi deveni clientul nostru fidel.

Egermand ÁrpádProdusele noaste:

Costiţă afumată
Cârnaţi ungureşti
Slănină de casă
Salam de porc
Kaizer
Tobă
Şuncă de casă
Cotlet afumat
Cârnaţi de casă afumaţi
1
2
3